UPPLEVELSEN DU ALDRIG GLÖMMER

Julafton kommer tidigt i år! Vi bjuder in till en storslagen upplevelse i Gävles största julshow på Gasklockorna. Det blir en kväll med toner som andas gospel, soul, svenska julklassiker och Las Vegas. Du kommer känna igen jullåtarna men du bjuds på någonting helt nytt och alldeles extra.

Christmas Spectacular är en 90 minuters show för dig som ÄLSKAR julen. Vår ensemble tar hand om dig och bjuder på en kväll du sent kommer att glömma. Börja kvällen med en vällagad trerättersmiddag inspirerad av vinterns smaker, se Gävles största julshow och sedan kan du och ditt sällskap umgås i Retorten för att senare fortsätta ut i vinternatten.

Kvällens tider

18.00 öppnar dörrarna till Restaurangen.
18.15 serveras trerätters middagen.
20.15 är middagen slut och matgästerna bjuds in till Retorten. Dörrarna öppnas till Retorten för showpubliken.
21.00 startar Gävles största julshow.
22.30 slutar Gävles största julshow men du kan stanna kvar och ta en sista drink.
23.30 stänger Retorten och du tar dig ut i vinternatten.

Show

Föreställningen är en 90 minuter spektakulär show som ges i Retorten. Sittplatser finns på läktare och på parkett. Rullstolsplatser finns att tillgå.

Middag

För dig som bokar Dinner Specatcular får två upplevelser i ett paket. Läs mer HÄR!

VÄLJ MELLAN 3 BILJETTKATEGORIER

Boka Dinner Spectacular för 995 kronor

Du tilldelas ett bord i Restaurangen och där följer en vällagad trerättersmiddag inspirerad av vinterns smaker. Efteråt förs du in till Retorten där du blir visad till din sittplats på parkett eller läktare. Där kan du beställa en dryck i baren, lämna dina kläder i garderoben och få en försmak av hur upplevelsen blir. Showen startar 21.00 och sedan kan du och ditt sällskap stanna kvar i Retorten för att senare fortsätta ut i vinternatten. Läs mer HÄR!

Boka Christmas Spectacular för 495 kronor

När dörrarna slås upp står du inför ett spektakulärt vinterlandskap och Gävles största julshow. Biljetten gäller för sittplats på parkett eller läktare i Retorten där du innan show får tid att lämna dina kläder i garderoben, beställa något att dricka i baren och få en försmak av hur upplevelsen blir. Showen startar 21.00 och sedan kan du och ditt sällskap stanna kvar i Retorten för att senare fortsätta ut i vinternatten.

Boka Mingle Spectacular för 295 kronor

Upplev Gävles största julshow från mingelplats vid ståbord i Retorten. När du kommer lämnar du in dina kläder i garderoben, beställer något att dricka i baren och får en försmak av hur upplevelsen blir. Showen startar 21.00 och sedan kan du och ditt sällskap stanna kvar i Retorten för att senare fortsätta ut i vinternatten.

GÄVLES STÖRSTA JULSHOW PÅ GASKLOCKORNA 2018