NILS AXELSSON

Artist

Nils är från Hedesunda utanför Gävle och nu återvänder han till sin hemort för att medverka i Christmas Spectacular.

Att stå på scen var självklart för Nils redan som barn och frågar man honom vad som är så speciellt med det, blir svaret; ”Ingenting ger mig så mycket glädje och motivation i livet som när jag får stå på en scen och göra det jag älskar.”

Han är utbildad vid Solängsskolans Musikklasser, Rytmus Musikgymnasium i Stockholm och tre år på Stockholm Musikalartist Utbildning.

Du kan ha sett Nils i bland annat Furuviksbarnen i Furuviksparken, i Trollflöjten 2.0 på Stockholms Stadsteater eller i familjemusikalen Äventyret Aladdin som gick på Sverigeturné i början av året. Samtidigt som han julshowar på Gasklockorna spelar han också Mowgli i Djungelboken The Musical. Även den på turné under våren.

HANNA INGESSON

Artist

”Jag har alltid haft en stark dröm om att stå på scen och kunna försörja mig på det. Sen hur det skulle gå till och vilken väg jag skulle ta har sett lite olika ut. Drömmen och målet har alltid funnits där och inget har fått stå i vägen för mitt val av yrke.” 

Så låter Hannas svar på frågan om varför hon ville bli artist.

Gävleborgsfödda Hanna gick estetiska programmet i Bollnäs som verkligen gav henne mersmak och därefter sökte hon sig vidare till den ettåriga utbildningen på Musikteaterskolan i Bjärnum innan hon till sist gick Performing Arts School i Göteborg.

Hanna bor numera i Göteborg där hon har dansat i Eldfågeln på Göteborgsoperan samt medverkat i en rad olika teater- och showföreställningar. Genom åren kan du ha sett Hanna och hennes syster på olika platser i Gävleborg i den akustiska duon No Sons. Nu är det dags att medverka i Gävles största julshow.

OLIVIA LORENZ

Artist

Ända sedan fem års ålder tvingade Olivia sin familj och vänner att titta på hennes hemmagjorda shower i vardagsrummet. Sedan dess har hennes intresse och kärlek för teatern, sången och dansen bara vuxit.
 
Hon tror på kommunikationskraften inom dessa konstformer, inte minst för att hela, men också meddela och påverka, och det vill hon vara del av.
 
Olivia är utbildad på Viktor Rydberg Gymnasiums estetiska program, inriktning musik och sång, i Stockholm. När hon var klar tog hon sig över Atlanten och hamnade i New York där hon gick New York Film Academy i två år med inriktning musikal och skådespeleri för film och TV.
 
I somras var hon förband åt The Poodles välgörenhetsturné mot trafficking, i samarbete med Do Good Now i somras. Nu i vinter är det dags för Gävles största julshow.

CHRISTOFER NILSSON

Artist

Christofer älskar att stå på scen och vill ge samma känsla av extas som han många gånger själv har känt när han har varit på konsert. Att man kan inte stå emot!
Efter den treåriga musikalutbildningen på Performing Arts School i Göteborg har han gjort en hel del; dansare i föreställningen Eldfågeln på Göteborgsoperan samt pop- och rockshower på Östersjökryssningar.
Christofer är van att ha en stor publik framför scenen. I våras att äntrade han fler gånger Donnas grekiska taverna i musikalen Mamma Mia framför 3200 personer varje kväll i Helsingfors och sjöng dessutom på finska (som han var tvungen att lära sig). Med det mätas med att medverka i I Love Musicals på Ullevi förra året framför en publik på 27 000 personer. Det var världens största musikalkonsert.
För Christofer är det nu dags för Gävles största julshow. Vem vet, han kanske får lära sig ett nytt språk nu.
Rebecka Gustafsson är regissör och koreograf för Christmas Specctacular - Gävles största julshow.

REBECKA GUSTAFSSON

Regi och koreografi

Kevin Martinez är musikproducent och ljudtekniker för Christmas Spectacular - Gävles största julshow.

KEVIN MARTINEZ

Musikproduktion och ljudteknik

Birgit Mathea är sångcoach för Christmas Spectacular - Gävles största julshow.

BIRGIT MATHEA

Sångcoachning

Johan Östlund är visuell designer för Christmas Spectacular - Gävles största julshow.

JOHAN ÖSTLUND

Visuell designer

Niklas Lindgren är fotograf för Christmas Spectacular - Gävles största julshow.

KRISTOFFER WESTBOM

Scen – och ljusteknik

Lena-Mie Bernkert är ekonomiansvarig för Christmas Spectacular - Gävles största julshow.

LENA-MIE BERNKERT

Kostym

Niklas Lindgren är fotograf för Christmas Spectacular - Gävles största julshow.

CURT ÖSTLUND

Scenografi och scenteknik

Philip Haglund är försäljningsansvarig för Christmas Spectacular - Gävles största julshow.

PHILIP HAGLUND

Försäljning

Annika Uppenberg är koncept- och projektledare för Christmas Spectacular - Gävles största julshow.

ANNIKA UPPENBERG

Producent

Magnus Carlsson är koncept- och projektledare för Christmas Spectacular - Gävles största julshow i Gävle.

MAGNUS CARLSSON

Producent

GÄVLES STÖRSTA JULSHOW PÅ GASKLOCKORNA 2018