INFÖR DITT BESÖK

Nedan finner du information inför ditt besök på Gävles största julshow på Gasklockorna.

Kollektivtrafik

Det finns flera sätt att åka till Gävle om du inte bor här. Med SJ och X-Trafik kan du snabbt och lätt ta tåget eller bussen från flera orter. Ett alternativ är SGS Bussen som trafikerar Stockholm – Gävle – Sandviken.

Ta dig från Gävle Centralstation med stadsbuss linje 1 eller 14 som stannar vid Gasklockorna. Mer information och reseplanerare hittar du på X-Trafik.

Taxi

Vi värnar om ett klimatsmart samhälle och väljer att åka en säker grön taxi, gör det du med. Välj Gävle Taxi, bokning 026-12 90 00

Parkering

Det finns en stor parkering på området Gasklockorna om du kör till oss.

För dig med rullstol

Vi har rullstolsplatser i Retorten. Är du ledsagare bokar du biljetter precis som vanligt. Det är onumrerat i Retorten.

Middagsmeny

Om du har bokat vår middagsbiljett, Dinner Spectacular, äter du en vällagad trerättersmiddag, inspirerad av vinterns smaker, innan show. Menyn hittar du HÄR. Dryck beställer du vid bordet av vår servicepersonal. Har du endast en showbiljett så är baren öppen under hela kvällen. Du betalar drycken på plats.

Vi gör allt för att ge dig en fantastisk upplevelse, även för dig som är vegetarian, vegan, har allergier eller liknande, Kontakta vår försäljningschef Philip så hjälper vi dig.

Philip Haglund
Skicka e-post

FRÅGOR OCH SVAR

När ska jag vara på plats och hur lång är showen?

Vi öppnar dörrarna kl 18.00 för våra middagsgäster och 20:15 för dig som har en showbiljett. Föreställningen startar kl 21:00 och slutar kl. 22.30. Du kan stanna kvar till 23.30 efter föreställningen för att umgås med ditt sällskap.

Kan jag köpa biljett på plats?

Biljetter för kategorierna Christmas Spectacular och Mingle Spectacular kan även köpas på plats innan föreställning, i mån av plats. <strong>OBS! Du kan enbart betala med kort eller via Swish på plats.</strong> Lättast är att säkra din biljett innan genom Tickster, HÄR!

Om vi som företag vill köpa biljetter, hur går vi till väga?

Biljetter köps genom Tickster, HÄR, eller genom en kontakta oss.

Får jag fotografera eller filma under kvällen?

Absolut! Fotografering, film- och ljudupptagning med mobiltelefon är tillåtet för eget bruk, som minne och för att dela i sociala medier. Glöm inte att tagga oss med #spectacular18. Skicka gärna dina fina bilder och filmer till oss på info@act-art.se. Tänk på att undvika blixt som kan störa upplevelsen för andra i publiken och att film- och ljudupptagning inte får användas i kommersiellt bruk.

Vad gäller för mobiltelefoner?

För allas trevnad ska mobiltelefoner vara ljudlösa under hela föreställningen.

Jag har inte fått svar på min fråga.

Hör gärna av dig till vår försäljningschef Philip så hjälper vi dig.

Philip Haglund
Skicka e-post

GÄVLES STÖRSTA JULSHOW PÅ GASKLOCKORNA 2018