WEEKEND PÅ CLARION HOTEL WINN

Varje stad har ett hjärta. I Gävle heter det hjärtat Clarion Hotel Winn. Boka en helg med hotellövernattning, en stor hotellfrukost, tid för julshopping, trerättersmiddag och Gävles STÖRSTA julshow.

Med 200 rum och 15 konferenslokaler är Clarion Hotel Winn ett av stadens största hotell. Det centrala läget, närheten till Gasklockorna, den härliga hotellmiljön och sist men inte minst den passionerade personal, gör valet av hotell lätt för dig som gäst.

Julen börjar i Gävle

Bege dig till Gävle, checka in på Clarion Hotel Winn och ägna dig åt julshoppa i Gävle City innan du byter om och beger dig till Gasklockorna för att inta en trerättersmiddag och var med om en storslagen julshow. Dagen efter efter äter du en gedigen hotellfrukost i lugn o ro. Innan det är dags att åka vidare kan du ta en promenad eller inta relaxavdelningen med pool, bastu och gym.

Handikappanpassat

Det finns antal handikappanpassade rum, utformade för att förenkla din vistelse om du har visst rörelsehinder eller är rullstolsburen. Kontakta Clarion Hotel Winn för mer information om deras handikappanpassade rum och faciliteter. Även arenan Gasklockorna är handikappanpassad och vi erbjuder handikapplatser för att se Christmas Spectacular.

BOKA ÖVERNATTNING

Vi erbjuder hotellövernattning på Clarion Hotel Vinn i Gävle under perioden 30 november – 15 december i samband med Christmas Spectacular. 

Enkelrum 790 kronor/natt
Dubbelrum 890 kronor/natt

Uppge Christmas Spectacular vid bokningen för att få detta pris.

Övernattningen bokas via cl.winn.gavle@choice.se eller genom att ringa receptionen på telefonnummer 026-647000.

Välkommen till Clarion Hotel Winn – Gävles levande mötesplats!

GÄVLES STÖRSTA JULSHOW PÅ GASKLOCKORNA 2018