BOKA JULFESTEN FÖR FÖRETAGET

Vill du bjuda dina kollegor eller kunder på en upplevelse utöver det vanliga? Varför inte gå all-in?

Julafton kommer tidigt i år då vi bjuder in till en magisk upplevelse i Gävles största julshow, Christmas Spectacular, på Gasklockorna. Det blir en kväll med toner som andas gospel, soul, svenska julklassiker och Las Vegas. Kollegorna och kunderna kommer känna igen jullåtarna men du bjuds på någonting helt nytt och alldeles extra.

Christmas Spectacular är en helaftonskväll för hela företaget. Vår ensemble tar hand om er och bjuder på en kväll ni sent kommer att glömma. Efter att ha tilldelats ett bord följer en vällagad trerättersmiddag inspirerad av vinterns smaker. Menyn kan du se HÄR! När middagen är klar och humöret på topp förs ni in till Retorten intill. Här bjuds det på på upplevelse som kollegorna och eller kunderna aldrig varit med om tidigare. Efteråt kan ni stanna kvar i Retorten för en sista drink innan ni fortsätter ut i vinternatten.

Gävles största julupplevelse för 939 kronor

I priset ingår sittplatser på parkett eller läktare, en vällagad trerättersmeny inspirerad av vinterns smaker, garderob och Gävles största julshow. Pris för dryck tillkommer på plats.

18.00 öppnas dörrarna till Restaurangen.
18.15 serveras middagen.
20.15 är middagen slut och ni bjuds in till showarenan Retorten.
21.00 startar Gävles största julshow.
22.30 slutar showen men ni kan stanna kvar och ta en sista drink.
23.30 Retorten stänger och ni tar er ut i vinternatten.

NÅGOT UTÖVER DET VANLIGA

Vill du ha hjälp med att ordna en lyckad julfest för kollegor eller kunder? Då är Christmas Spectacular en fantastisk upplevelse i vinter.

Kontakta vår försäljningschef Philip så hjälper vi er att boka biljetter till just ditt företag. På faktura? Inga problem!

Philip Haglund
Skicka e-post

GÄVLES STÖRSTA JULSHOW PÅ GASKLOCKORNA 2018