SHOWDATUM

FREDAG 30 NOVEMBER

LÖRDAG 1 DECEMBER

TORSDAG 6 DECEMBER

FREDAG 7 DECEMBER

LÖRDAG 8 DECEMBER

TORSDAG 13 DECEMBER

FREDAG 14 DECEMBER

LÖRDAG 15 DECEMBER

Biljetter för kategorierna Christmas Spectacular och Mingle Spectacular kan även köpas på plats innan föreställning, i mån av plats. OBS! Du kan enbart betala med kort eller via Swish på plats.

BILJETTKATEGORIER

Boka Dinner Spectacular för 995 kronor

Du tilldelas ett bord i Restaurangen och där följer en vällagad trerättersmiddag inspirerad av vinterns smaker. Efteråt förs du in till Retorten där du blir visad till din sittplats på parkett eller läktare. Där kan du beställa en dryck i baren, lämna dina kläder i garderoben och få en försmak av hur upplevelsen blir. Showen startar 21.00 och sedan kan du och ditt sällskap stanna kvar för att senare fortsätta ut i vinternatten. Läs mer HÄR!

Boka Christmas Spectacular för 495 kronor

När dörrarna slås upp står du inför en storslagen upplevelse. Biljetten gäller för sittplats på parkett eller läktare i Retorten där du innan show får tid att lämna dina kläder i garderoben, beställa något att dricka i baren och få en försmak av hur upplevelsen blir. Showen startar 21.00 och sedan kan du och ditt sällskap stanna kvar i Retorten för att senare fortsätta ut i vinternatten.

Boka Mingle Spectacular för 295 kronor

Upplev Gävles största julshow från mingelplats vid ståbord i Retorten. När du kommer lämnar du in dina kläder i garderoben, beställer något att dricka i baren och får en försmak av hur upplevelsen blir. Showen startar 21.00 och sedan kan du och ditt sällskap stanna kvar i Retorten för att senare fortsätta ut i vinternatten.

Kvällens tider

18.00 öppnas dörrarna till Restaurangen.
18.15 serveras middagen.
20.15 är middagen slut och gästerna bjuds in till Retorten. Dörrarna öppnas till Retorten för showpubliken.
21.00 startar Gävles största julshow.
22.30 slutar Gävles största julshow men du och ditt sällskap kan stanna kvar och ta en sista drink.
23.30 stänger Retorten och du tar dig ut i vinternatten.

GÄVLES STÖRSTA JULSHOW PÅ GASKLOCKORNA 2018